rossignol homeo 70 için ürünler (2)

GENÇ KIRMIZI ŞARAP RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!YENİ ÜRÜN!!! GENÇ KIRMIZI ŞARAP RONDAN HASAT 22/23 D.O. LA RIOJA

GENÇ KIRMIZI ŞARAP RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!YENİ ÜRÜN!!! GENÇ KIRMIZI ŞARAP RONDAN HASAT 22/23 D.O. LA RIOJA

Bu tür şaraplar, Tempranillo çeşidinin mülkündeki bağlardan ve Garnacha çeşidinin bağlarından üretilmektedir. Ürün dağılımı: %70 Tempranillo, %30 Garnacha. Üretim: Üzüm, bir ay süreyle bekletilerek paslanmaz çelik tanklarda işlenir. TADIM NOTU: Genç kırmızı şarap, parlak mor kenarları olan kiraz rengindedir. BURUNDA: Geniş, güçlü kırmızı meyve ve yaban mersini aromalarıyla doludur. İyi bir yoğunluğa sahiptir. AĞIZDA: Lezzetli, ferah, kalıcı ve oldukça meyvemsi. Lojistik: · 12 Birim kutu başına. · 60 Kutu Avrupa paleti başına. · 720 Birim Avrupa paleti başına. Minimum sipariş: 1 Avrupa paleti. Vergiler dahil değildir. Teklif için iletişim bilgilerini kontrol ediniz. Lütfen aracılardan ve meraklılardan kaçının. Kesinlikle bireylere satılmamaktadır. Teklif yalnızca ulusal dağıtım, konaklama sektörü veya Horeca kanalı için toptan profesyonellere yöneliktir. Müşteri hizmetleri saatleri: Pazartesi - Cuma. Sabah 08:00 - 14:00.
Rielo 2017 - Beyaz Şaraplar, Şaraplar, Şaraplar ve Likörler

Rielo 2017 - Beyaz Şaraplar, Şaraplar, Şaraplar ve Likörler

Çeşit: Viura %100 Plantasyon yılı: 1.948 Kök: Rupestris de lot, mevcut en eski kök çeşitlerinden biri Yükseklik: 525 metre Alkol: 13,5º Alan: 1,1 Ha Yetiştirme sistemi: Çalı asmalar Dikim aralığı: 1,80 x 1 m (çok alışılmadık) Şişe: 17 Eylül 2019 Üretim: 1.632 şişe, 5.500 kg/Ha (Viura için izin verilen verim 8.520 kg/Ha) HASAT 2.000 kg paslanmaz çelik bir küvette elle toplanmıştır. ŞARAP YAPIMI Şaraphaneye geldiğinde hemen preslenir ve Fransız meşe fıçılarda fermente edilir. Haftalık batonnage ile aynı fıçıda 7 ay olgunlaştırılır. TADIM NOTLARI Temiz, parlak, neredeyse şeffaf bir renk. Burunda ıhlamur çiçeği, ahşap notaları ve greyfurt aromaları belirgin. Aromatik ve lezzetli, ağızda yuvarlak ve dengeli, hoş bir sonrası ile.